NIEUWSBRIEF   Augustus

 

“Pronkies & Prulle voor 2de hands spulle is deze maand gesloten

Pronkies & Prulle
Is in de maanden augustus en september gesloten

 

De glazenwasser | Min of Meer

In de week van  
1-5 augustus

 worden de ramen gelapt

DENK AAN UW HORREN!

 

Het opknappen van de woningen is bijna voltooid. Het is helaas niet gelukt om het voor de bouwvakvakantie klaar te krijgen. U wordt nog steeds op de hoogte gehouden middels nieuwsbrieven van ZVH en FA. Borst. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u op het spreekuur terecht. Wanneer de hele verbouwing achter de rug is, komt een tuinman de binnentuin opknappen.

 

HOUDT 31 AUGUSTUS 2022 VRIJ!

Op 31 augustus 2022 organiseert Leviaan een BBQ voor alle bewoners van Gortershof. U heeft een inschrijfformulier van Leviaan ontvangen.
De bewonerscommissie levert een financiële bijdrage.

Bbq Aquarel Handpainted Digitale Clipart Camping Grill Kaarten afbeelding 1

 

Op de Lagedijk in Zaandijk wordt op zaterdag 20 augustus van 10.00 tot 17.00 uur de  gezellige Zaandijker Jaarmarkt gehouden in het decor van historische panden. Voor info https://zaandijkleeft.nl/zaandijkermarkt/

Laten we ons opgeknapte Hof mooi houden. Het is een kleine moeite om uw afval naar de container op de Tuinstraat of de hoek Willem Dreeslaan/Lagedijk te brengen.

Ver lopen met de afvalpas... UPDATE - De Orkaan

Deze containers zijn NOOIT vol. Deze ondergrondse containers zijn bovendien lager en daardoor is het makkelijker om uw vuilniszak in te werpen. Het is waarschijnlijk handiger voor de bewoners van de B flat om hun afval direct naar de hoek van de Lagedijk te brengen

 Het komt soms voor dat u ongewenste post in uw brievenbus ontvangt. Neem het mee naar huis en gooi het daar weg. GOOI HET NIET OP DE GROND! Laten we het netjes houden!

Op het prikbord in de hal mogen mededelingen opgehangen worden. Er is vrijheid van meningsuiting. We hebben geen prikbordrecherche nodig!

Nogmaals een herinnering dat het verboden is om te roken onder de overkapping bij de ingangen!

Rechthoekige verbodsborden en -stickers - Verboden te roken