NIEUWSBRIEF  

 

Pronkies & Prulle voor 2de hands spulle is deze maand open op 6 en 20 december

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2022

Pronkies & Prulle

openingstijden  6 en 20 december
van 10 tot 12
en 20 december van 19 tot 20 uur.

 

De glazenwasser | Min of Meer

Volgend jaar

 worden de ramen gelapt

DENK AAN UW HORREN!

 

We hebben wel ruim 5 maanden op onze tanden moeten bijten maar onze woningen zijn prachtig geworden en geheel verduurzaamd. We zullen dit deze winter zeker in de energiekosten gaan merken.

De buitentegels zijn vervangen en de hallen en trappenhuizen worden nu opgeknapt. Een nieuw bord bij de ingang wordt (na 50 jaar) ook gerealiseerd en een nieuw BCG logo!

 

Volgend jaar mei bestaat Gortershof 50 jaar. Wij willen hier een feestje van maken. We hopen dat U wilt meedenken om dit een hele leuke dag te laten worden. Heeft U leuke ideeen, dan kunt u deze deponeren in de ideeen bus die bij het kantoortje van Wim Schot staat.

Gekleurde Mega Vlaggenlijn 10m

50 jaar

GORTERSHOF
1973-2023

 

KERSTKASTJES in bruikleen in PRONKIES & PRULLE

Het is al tientallen jaren een traditie op de Lagedijk om in Kersttijd een verlicht kerstkastje in de vensterbank te zetten, ingericht met een kerststalletje of andere leuke kerstspulletjes. Het Gortershof doet dit jaar ook weer mee!!! Dit is vooral leuk voor de bewoners op de begane grond.  De kerstkastjes (groen geschilderd of naturel) met verlichting zijn in PRONKIES & PRULLE in bruikleen te verkrijgen op 6 en 20 december van 10 tot 12 en 20 december van 19 tot 20 uur.

 

WIJ WENSEN U ALLEN

FIJNE KERSTDAGEN

EN EEN VOORSPOEDIG 2023