BARBEQUE en OPENING HOFSALON op 15 JUNI 2019

 

Op 15 juni organiseert de Bewonerscommissie Gortershof de jaarlijkse bijeenkomst van de bewoners van het GortershofImage result for barbecue

Wij bieden dit aan in de vorm van een heerlijke barbeque en een gezellig samenzijn

 


De BBQ begint om 17.00 uur en bestaat uit een gevarieerd vleespakket, sauzen en salades en voor vegetariers zijn er maiskolven, gepofte aardappels, en gegrilde groenten

 

U kunt zich Inschrijven bij Pronkies & Prulle tot:

Woensdag 5 juni van 10 - 12 uur


De Hofsalon

 

gaat op 15 juni 2019 open

 

Wat is de Hofsalon?

Achter de hortensia’s, in de aanbouw aan de achterzijde van Klein Gortershof, bevindt zich een ruimte die in gebruik is geweest als kapsalon. Woningcorporatie ZVH heeft deze ruimte toegezegd aan de Bewonerscommissie Gortershof (BcG). De voormalige kapsalon, voortaan Hofsalon genoemd, wordt verbouwd en zal via een nieuwe deur voor iedereen, ook met de rolstoel, toegankelijk zijn vanaf het binnenplein. Ervoor wordt een terras ingericht.

 

Wat gaat er gebeuren in de Hofsalon???

Activiteiten voor en door bewoners.

Ochtend:

Upcyclen, het creatief veranderen van tweedehands spullen met allerlei technieken en materialen. Basisgereedschap en -materialen zijn aanwezig. Upcyclespullen zijn te vinden in Pronkies & Prulle of kun je zelf meebrengen.

Plannen tot nu toe:

Timmeren: kratstoelen à la Rietveld van oud hout en poppenhuismeubilair in die stijl.

Fietsenreparatie: met hulp van een andere bewoner je fiets repareren (kosten onderdelen voor eigen rekening).

Middag:

De Hofsalon is beschikbaar voor eigen initiatieven van bewoners. Van lekkere hapjes maken, schilderen, handwerken, muziek tot……verzin het maar. Bewoners die een activiteit willen ontplooien, kunnen dit melden bij de BcG via info@gortershof.nl of met een briefje in de postbus. Het kan iets voor jezelf zijn, met anderen of een cursus.

Avond: Bij wijze van experiment is er soep eten op zaterdagavond om 18.00 uur. Er is plaats voor maximaal 7 deelnemers, de kosten worden gedeeld. Aanmelden via info@gortershof.nl.

Regels

Roken en alcohol zijn niet toegestaan. Koffie, thee en limonade zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar. Er is een toilet. Schoonmaken doen we beurtelings.

Het beheer van de Hofsalon valt onder verantwoordelijkheid van de Bewonerscommissie Gortershof. Er geldt een huishoudelijk reglement.